Mijn

Werkwijze

Sher’s kraamzorg staat voor persoonlijke aandacht en zorg. Je kunt me altijd bellen met vragen of bezorgdheden, ook buiten de uren die ik bij je aanwezig ben! Samen zorgen we ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid bent op de komende tijd.

Voor mij is kraamzorg veel meer dan alleen achtdaagse begeleiding. Ik wil ervoor zorgen dat je samen bent met een vertrouwd persoon die goed op de hoogte is van je situatie, wensen en behoeften. Dit geeft je de nodige rust én een prettig gevoel tijdens de kraamtijd. Samen met jou en de rest van het gezin maken we een feestje van deze speciale en emotionele periode.

Altijd de zorg die bij je past

Natuurlijk sta ik er niet alleen voor. Ik werk samen met een team van enthousiaste en professionele collega-zzp’ers, waarop ik elk moment kan terugvallen. Zo krijg je te allen tijde de zorg die je nodig hebt. Verder kunnen gezinnen naar mij worden doorgestuurd via de verschillende kraambureaus waarmee ik samenwerk. In zo’n geval worden de administratieve zaken met de verzekering door die bureaus geregeld.

Flexibel & persoonlijk

Ik ben gediplomeerd kraamverzorgende en geregistreerd bij het KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg). Daarnaast blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waarborg ik de kwaliteit van mijn zorg door regelmatig vakgerichte cursussen te volgen. Denk aan cursussen omtrent borstvoeding, EHBO voor kinderen, reanimatie voor volwassenen en vroegsignalering. De kraamzorg die ik lever is flexibel en van hoog kwalitatief karakter, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen! Ik vind het belangrijk dat de periode prettig is voor het hele gezin, zodat jullie met z’n allen kunnen terugkijken op een fijne, gezellige én leerzame kraamtijd.

Kennis maken

Heb je vragen?

Leuk, ik hoor het graag!

Scroll naar top