Wat klanten vertellen over Sher

Referenties

4.9
4.9/5
5/5
Kraamtijd om niet te vergeten!
Lieve Sher, Wat zijn wij blij dat jij bij ons gezinnetje hebt gekraamd! We hadden het niet beter kunnen wensen! De begeleiding en betrokkenheid! Niks was te veel moeite en je wist precies wanneer wat moest gebeuren! Wij zouden iedereen jouw aanraden! Top vrouw!
Liefs, Rachel & Marvin

Blije klanten: daar doe ik het voor!

Ik zet graag een stapje extra voor mijn gezinnen in deze belangrijke en leuke periode. Omdat zij daar blij van worden en ik daar heel veel voldoening uit haal. Ik heb een Facebookpagina met foto’s en reacties van gezinnen waarbij ik de kraamweek heb verzorgd. Dit zijn de leuke momenten die ik graag met je deel!

5/5
Je bent de beste!!! Lieve Sher.. Je bent 2 keer bij ons geweest en we hebben 2 keer een top tijd gehad! Je bent een geweldig en lief persoon die van haar werk houd en voor iedereen zorgt en ten alle tijden voor je klaar staat, je kook kunsten zijn geweldig en iedereen is gek op je! Onze kleinste is nu al weer bijna een jaar, maar we hebben het nog steeds over je en we raden iedereen jou aan! Zoek je iemand voor een geweldige kraamtijd bel Sher je zal haar nooit meer vergeten! Lieve Sher we missen je en al vind ik 2 kindjes genoeg ik zal je altijd bellen!
Heel veel liefs dikke kus Chantal, Maarten, Kensi en Riley
5/5
Topper! Lieve Sher, Je hebt mij wederom dubbel en dwars verwend met je goede zorgen. Al het werk heb je hier uit handen genomen, zodat alle aandacht naar de baby kon. Een vrouw die duidelijk plezier heeft in haar werk, zich professioneel opstelt maar ook veel gezelligheid meeneemt! Het hele gezin betrek je erbij. Je hebt ons zo fijn begeleid in de toch altijd pittige kraamweek #hormonenenzo 🙂 Lieverd, je bent een topper! Bedankt!
Liefs, Kurtwin, Helena, Jaylin & Xav
5/5
Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen. Nogmaals onwijs bedankt voor de goede zorgen en alles wat je voor ons hebt gedaan.
Veel liefs, Wouter, Mara & Lotte
5/5
Topper! Lieve Sher! Wat ben jij den topvrouw! Je bent al twee keer bij ons geweest in de kraamweek en wat hebben wij een geluk gehad met jou als kraamverzorgster. Je bent zo lief, zorgzaam en deskundig voor iedereen in het gezin. Je bent een warm persoon en zorgt goed voor iedereen in het gezin. Helaas is de kraamweek voorbij. Wij missen je! Bij een vierde kindje bellen we je zeker weer op om bij ons te komen kramen. Tot gauw lieve Sher!!
Groetjes, Hulya, Huseyin, Acelya, Kerem en Ayca!
4.9/5
Super tevreden! Lieve Sher, Bedankt voor de fijne tijd met jou. Je bent erg vakkundig, liefdevol en zorgde erg goed voor ons. Onze andere 3 kinderen liepen ook met je weg. Je kookkunsten waren super. Je had goede tips en tricks en straalde rust uit. De 8 dagen zijn voorbij gevlogen. We zullen zeker aan je denken als iemand nog een zeer goede kraamhulp zoekt.
Liefs en bedankt voor alles, Danny, Kristie en de kids.
5/5
Dankzij Sher hebben wij bij de geboorte van onze dochter een hele fijne kraamtijd gehad. Wij hebben Sher ervaren als een warme, zorgzame en deskundige kraamverzorgster met veel humor. Ze genoot er zichtbaar van om ons in de watten te leggen en een gezellige ontspannen sfeer te creëren. Muziekje aan, dik belegde verse broodjes voor de lunch en veel persoonlijke aandacht. Ze heeft ons veel tips en steun gegeven, onder andere in de opstart van de borstvoeding. Sher wist hierin wat kraamtranen te relativeren en zelfvertrouwen te creëren. Onze dochter groeit inmiddels goed en ik hoor Sher nog steeds in mijn achterhoofd bij twijfels ('ontspan, mama').
Groetjes, Gerjan, Henrike en Benthe
5/5
Bekwaam, alert en attent Bij ons thuis moest nog van alles gebeuren en we voelden al aan dat onze zoon wat vroeger zou komen dan uitgerekend. Sher doorzag de situatie bij het intakegesprek, wees ons op de prioriteiten en hield de sfeer relaxed en vrolijk. Ook bij de nachtelijke thuisbevalling zorgde zij voor de nodige professionele rust en adviezen; bekwaam, alert en attent! De verdere kraamzorg was perfect op maat; een goeie mix van helpen, adviseren en loslaten. We voelden ons fantastisch goed verzorgd, dank je wel!
Walter & Celine
4.7/5
Kort maar krachtig Lieve Sher, we hebben helaas maar kort van je goede zorgen mogen genieten doordat we na een valse start met onze dochter in het ziekenhuis alleen nog in aanmerking kwamen voor uitgestelde kraamzorg. Wel heb je vanaf het begin steeds met ons meegeleefd en ervoor gezorgd dat we alsnog met vertrouwen aan ons leven als gezin van vier konden beginnen. Mochten we ooit een derde kindje mogen verwelkomen dan zullen we niet twijfelen je weer te bellen!
Liefs, Tom, Sarah, Jamie & Julie
5/5
De beste Wat een schat, niet alleen als kraamhulp maar gewoon als mens. Voor dat Sher er was moest ik even wennen aan het idee dat er steeds iemand in je huis is maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Sher is echt een toppertje, ze weet een hoop, helpt je waar nodig, kon heerlijk koken, het huis was schoon, kortom een toppertje! Ze doet het echt met liefde.
Heel veel liefs en een dikke kus van Gemayel, Debbie en Lucas Debbie en Gemayel

Laat een referentie achter

Vul je e-mailadres in zodat we kunnen reageren.
Aanmelden voor

Kraamzorg

Contact opnemen

Bekijk onze

Blog artikelen

Scroll naar top